top of page

Ordförande har ordet

Uppdaterat: 22 feb. 2022

Hallå Sektionen!


Naima heter jag, och är sektionsordförande för 2022. Jag läser mitt första år på mastern miljöteknik och hållbar infrastruktur, och när jag inte pysslar med skolan eller sektionen så hittar ni mig i kassan på Apotek Hjärtat.


När jag sökte till ordföranderollen så satt jag redan som sekreterare i Styrelsen 2021. Jag kände att det var så otroligt många spännande grejer vi diskuterade som jag gärna ville vara med och fortsätta driva. Några av de var att jobba för en omstrukturering av styrelserollerna, öka engagemang och fortsätta med inkluderingsarbetet för att skapa en sektion för alla. Därmed blev jag väldigt glad när styrelsen 2022 hade sitt uppstartsmöte då vi alla delade samma vision. Målet är att det ska vara lätt och kul att båda delta på event men också engagera sig, något vi ser som viktigt att fokusera på med hänsyn till det låga söktrycket många poster drabbats av i spår av pandemin. Tyvärr så blev Covid-19 en högaktuell fråga nu vid uppstarten av vår verksamhet för 2022, vilket självklart var en besvikelse. En del event har behövt flyttas fram medan andra har behövt gå från fysiska till digitala, men genom att hålla oss uppdaterade kring rådande restriktioner och vara flexibla så tar vi oss igenom detta!


Under vårt kommande verksamhetsår vill vi även ha som målsättning att styrelsen ska kännas tillgänglig för sina medlemmar. För att kunna göra detta behöver vi fortsatt jobba transparent gentemot både sektionsmedlemmar och funktionärer, och vägen dit är tydlig och öppen kommunikation. Dessutom ska denna kommunikation fungera åt båda hållen, vilket innebär att vi i styrelsen också behöver vara lyhörda för våra sektionsmedlemmars input.


Det ska bli så roligt att få vara verksam i styrelsen ett år till, och fortsätta driva igenom nya förändringar som sektionen behöver. Min förhoppning är att det lägger grund för en sektion som några år från nu är ett självklart hem för alla våra programstuderande. Närmast väntar dock planering av kommande funktionärsmöte, skrivning av nya propositioner, och att delta på Lava såklart.


Sköt om er! Varma hälsningar, Eder Ordförande

Naima Ozims


Commentaires


Annons

Annonsera med ESSET

Senaste artiklarna

Annons

bottom of page